Driving Transformation in Transportation in 2017

2016 heeft een keerpunt voor Artificial Intelligence (AI) in de transportindustrie gemarkeerd. We zien dat ideeën die ver weg lijken, daadwerkelijk een realiteit worden. Zelfrijdende auto's zijn op de wegen, Mobiliteit als Service (MaaS) apps gaan live en we hebben onze AI-gebaseerde technologie in Bike Share Schemes wereldwijd ingezet.

De industrie is aan het begin van een periode van snelle verandering. In de loop van de 2016 hebben we de toekomst van de toekomst gezien die hebben geobserveerd op wat mogelijk is in het transport. Legacy modellen worden uitgedaagd en er is een eetlust voor verandering.

Digitale transformatie schrijft de regels in industrieën over de hele wereld. Vervoer is hier niet los van. De verwachtingen van consumenten veranderen en ze eisen dat transport zich beter gedragen als andere diensten die zij verbruiken. Terwijl transportnetwerken zoals bussen en treinen niet gemakkelijk verstoord raken, is elke verbetering van de gebruikerservaring welkom en kan zelfs de oudste vormen van vervoer worden onderscheiden.

Drivers for Change

De verwachtingen van de consument worden gevormd door hun ervaringen met smartphones, eCommerce platforms en voorspellende, proactieve en intelligente diensten die worden geleverd door bedrijven zoals Google, Facebook en Apple. Veel van de applicaties en diensten die we elke dag gebruiken, zijn data-driven, on-demand en geleverd over apparaten. Dat verandert hoe we de wereld zien en wat we verwachten van traditionele en langere gevestigde industrieën zoals transport.

Zo veel van de apps en diensten die we vandaag gebruiken, zijn vloeibaar en werken buiten de silo's. Ik kan inloggen op een streaming service zoals Spotify op een iPhone of een HP laptop. Google Maps is toegankelijk via verschillende apparaten en vervolgens naadloos geïntegreerd in andere mobiele apps voor verschillende doeleinden. Apps en services zijn aanpasbaar en dat creëert nieuwe gebruikerservaringen en versnelt hoe ze groeien.

Tegelijkertijd zijn gebruikers niet gebonden aan één of andere dienst. Als ze een slechte ervaring hebben, zijn ze gebruikt om apps in seconden te verwijderen en verder te gaan. Loyaliteit is op een all-time low en churn gebeurt op een moment. Dat is een uitdaging voor aanbieders van elke dienst en iets dat de behoefte aan uitzonderlijke klantenservice drijft.

Operators en Leveranciers van vervoersdiensten moeten zich vier belangrijke vragen stellen:

  • Hoe leveren we een transportdienst die aan deze nieuwe verwachtingen voldoet?
  • Hoe creëren we een uitzonderlijke gebruikerservaring?
  • Welke technologieën kunnen onze diensten optimaliseren?
  • Hoe gaan we verder dan wat we vandaag doen en de diensten van de toekomst leveren?

Deze vragen vormen interessante uitdagingen voor transportoperators en aanbieders. Ze moeten hun rol in het transport-ecosysteem herhalen en nadenken over hoe ze hun toekomst proactief vormen.

Alphabet, de holdingmaatschappij van Google, heeft gezegd dat het niet de taak is om betere auto's te maken. "We zijn bezig met het maken van betere stuurprogramma's." Dat is een echte verschuiving in denken en iets waar we in Stage Intelligence echt in geloven. Het nieuwe tijdperk van transport gaat niet alleen over het beschikbaar stellen van meer treinen of bussen die op tijd rijden, maar diensten en ervaringen beter maken.

Optimalisatie van fiets aandelen

Bij Stage Intelligence zijn we gericht op het gebruik van AI om te vereenvoudigen en te optimaliseren hoe Bike Share Schemes worden beheerd. We hebben succes gehad met het integreren van mobiele applicaties en AI om een ​​platform te creëren dat de exploitanten helpt om een ​​uitzonderlijke gebruikerservaring te leveren.

Tijdens 2016 hebben we onze technologie over de hele wereld getoetst en in steden in de VS geïmplementeerd. Het antwoord op onze BICO-aanbevelingmotor is enorm.

Bike-exploitanten hebben gezien hoe BICO hun activiteiten kan vereenvoudigen met AI-gebaseerde aanbevelingen die miljoenen criteria overwegen en gegevens omzetten in handige inzichten. BICO maakt aanbevelingen voor het verdelen van fietsen naar locaties waar en wanneer ze nodig zijn. Dat betekent dat ruiters toegang kunnen krijgen tot fietsen wanneer ze ze willen, en zeker dat een dok op het einde van hun reis beschikbaar zal zijn.

De vrachtwagens die fietsen over de regeling verspreiden worden ondersteund met een mobiele app die hen vertelt waar ze fietsen in realtime ophalen en laten vallen. De besluitvormingstijd is verminderd, communicatie is gestroomlijnd en ruiters weten dat ze kunnen afhangen van hun Bike Share Schemes.

We nemen complexe en steeds veranderende stadsomgevingen en maken ze gemakkelijk te begrijpen en te bedienen. Dit optimaliseert het beheer en maakt het makkelijk voor de exploitanten om de beste ervaring te bieden voor rijders.

Renners kunnen vertrouwen op Bike Share Schemes en worden regelmatige gebruikers. Dat vergroot rijderschap en helpt steden om te profiteren van gezonde en rider-centric Bike Share Schemes. Ons doel is om de wrijving te verwijderen van het gebruik van een Bike Share Scheme en om de exploitanten te helpen uitzonderlijke rijderervaringen te leveren die op hun beurt de groei van hun schema's stimuleren.

AI stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen van de consumentenverwachtingen en helpt bij het positioneren van Bike Share Schemes als een betrouwbaarder vervoermiddel dan traditionele vervoersnetwerken. AI maakt het mogelijk om snellere beslissingen met grotere nauwkeurigheid te nemen, terwijl deze beslissingen in real-time worden geoptimaliseerd.

Dit is de reden waarom zoveel regelingen over de hele wereld BICO testen of het al hebben geïmplementeerd. Ze zien het potentieel voor AI om transportdiensten te leveren die zo betrouwbaar en efficiënt zijn als andere apps en diensten die we elke dag gebruiken.

Nieuw Momentum

In 2017 zullen we blijven zien dat onze implementaties groeien naar meer Bike Share Schemes in meer steden wereldwijd. We hebben succes in Noord-Amerika gehad en hebben de mogelijkheden van onze oplossingen in enkele van de grootste steden in de VS gezien. Er is momentum achter ons platform, omdat meer steden BICO vaststellen en zien hoe simpel en voordelig het kan zijn om AI te gebruiken in hun activiteiten.

In het nieuwe jaar verwachten we nieuwe groei in Europa en de Azië-Stille Oceaan regio te zien met meer Bike Share Schemes, hoe ze hun diensten kunnen optimaliseren. De VS is een vroege adopter van AI in Bike Share Schemes, maar er is steeds meer openheid om nieuwe technologieën in Bike Share Schemes over de hele wereld te integreren.

Er is ook een toenemende interesse in het delen van elektrische scooters en autonome voertuigen, die ook het voordeel hebben van distributie- en logistieke oplossingen. We beoordelen deze kansen omdat we geen grenzen zien waar onze technologie kan worden toegepast.

Beyond Bike Share Schemes zien we enorme kansen om te ondersteunen en On Demand Delivery diensten realiseren. Wij kunnen applicatie-operators helpen om op de vraagervaring van klanten werkelijk te leveren, terwijl ze hun diensten helpen bij het differentiëren van hun diensten met AI.

In hyper-competitieve markten zoals food delivery, kan AI een geoptimaliseerde distributie van leveranciers ondersteunen en hen sneller en efficiënter mogelijk maken dan hun concurrenten. In 2017 zullen we onze partners een concurrentievoordeel geven door gebruik te maken van AI en hen te onderscheiden met de kwaliteit van ervaring.

Op dezelfde manier kijken we naar MaaS en hoe we AI kunnen integreren in volledig geconvergeerde apps voor stadsvervoer. MaaS apps stroomlijnen reisplanning en leveren nieuwe manieren om steden te navigeren. De uitdaging is om reizen te optimaliseren, rekening houdend met beschikbaarheid, vraag, weer, gebeurtenissen en andere criteria die van dag tot dag kunnen veranderen.

Onze aanpak zal gericht zijn op het gebruik van AI om nieuwe waarde te creëren uit bestaande vervoersnetwerken en het leveren van uitzonderlijke gebruikerservaringen. De waarde van MaaS is makkelijk te begrijpen, maar het is uitvoering en intelligentie die het voor de burgers essentieel maakt.

In de loop van 2017 zullen we onderzoeken hoe we met AI kunnen innoveren en onze technologie gebruiken om nieuwe diensten te leveren. Vervoer is aan het veranderen en we staan ​​op de cutting edge van AI, optimaliseren en leveren de gebruikerservaringen van de toekomst. Wij helpen onze partners om deze vier sleutelvragen te beantwoorden en transportdiensten te leveren die aansluiten bij nieuwe vraag en verwachtingen.

2017 gaat een jaar van verstoring voor vervoer over de hele wereld zijn en we zullen onze partners ondersteunen en hen helpen om te slagen, omdat onze industrie blijft veranderen.

Toni Kendall-Troughton

CEO, Stage Intelligence