Introductie Versie 10 van BICO Distribution Services

Bij Stage updaten en verrijken wij ons BICO logistiek systeem voor Bike Share Scheme operators. We luisteren naar onze klanten en proactief ontwikkelen van het platform om beter te voldoen aan de behoeften van de exploitanten. Het is belangrijk dat het platform blijft evolueren en veranderen, omdat we nieuwe manieren vinden om gegevens te gebruiken en kunstmatige intelligentie (AI) voor onze klanten te laten werken.

We hebben een nieuwe versie van BICO ontwikkeld om het beheer te vereenvoudigen en gebruikers bruikbaar te maken. Versie 10 levert verbeteringen gericht op:

  • Console bruikbaarheid
  • Bug fixes
  • Android app stabiliteit

Met versie 10 profiteren veldoperaties van volledige toegang tot BICO distributie diensten met de verbeterde Android app. De BICO RESTful API v2.0 is opnieuw ontworpen om de veerkracht van de communicatie te verbeteren en de efficiëntie te verbeteren door middel van mobiele netwerken met hoge latentie.

De nieuwe versie richt zich op het vereenvoudigen van het gebruik voor operators met verbeterde kaartweergaven. Gebruikers kunnen hun standaardweergave aanpassen vanuit een van de beschikbare opties en declutteren via een aangepaste Google-mapstijl. De weergave toont ook ad hoc banen in een andere kleur om de zichtbaarheid van gebruikers te verbeteren.

In eerdere versies waren alle stations met een slechte bruikbaarheid allemaal onder hetzelfde rode icoon. Om dit te verbeteren, gebruiken we in de nieuwe versie meerdere kleuren om de status van de stations te vertegenwoordigen en of het te vol of te leeg is.

In onze groeiende inspanningen om extra functionaliteit en toekomstige uitbreidbaarheid van het systeem te leveren, hebben we de nieuwe Service Point-weergave geïmplementeerd om de oude Docking Station View te vervangen. De nieuwe weergave maakt het mogelijk om servicepunten te filteren of te zoeken en alle informatie die BICO over dit specifieke punt heeft te halen, die door de gebruiker kunnen worden gewijzigd, trekken.

Deze belangrijke wijzigingen worden geïmplementeerd met de gebruiker in gedachten en hoe het systeem verbeterde bruikbaarheid en een aangepaste weergave kan leveren aan elke individuele gebruiker. Veldoperateurs krijgen betere zichtbaarheid van het gehele Bike Share Scheme en maakt dit proces eenvoudig met duidelijke kaartweergaven en waarschuwingsindicaties. Eenvoudig beheer is de sleutel tot succes en groei van Bike Share Schemes.

Bij Stage kijken we altijd naar de nieuwste technologie om de beste oplossingen in logistiek te bieden in programma's voor het delen van fietsen. Deze versie update bouwt voort op onze inzet om onze diensten te verbeteren die zowel onze klanten als hun eindgebruikers beïnvloeden.

Voor meer informatie over BICO Version 10 kunt u contact opnemen tom.nutley@stageintelligence.co.uk