Stage Intelligence voegt ondersteuning toe voor de GBFS Open Data Standard in zijn BICO Distribution Solution

BICO maakt gebruik van Artificial Intelligence om Bike Share Schemes over de hele wereld in staat te stellen hun potentieel te maximaliseren en een optimale gebruikerservaring te leveren.

LONDON, 7 September 2016 - Stage Intelligence, de toonaangevende leverancier van distributieoplossingen voor Bike Share, heeft ondersteuning verleend voor de open data standaard General Bikeshare Feed Specification (GBFS) in de BICO Distribution Solution. De GBFS-integratie stelt BICO in staat om toegang tot gepubliceerde gegevensfeeds te verkrijgen van alle deelnemende fiets-deelregelingen. Fiets delen schema's die gebruik maken van GBFS kunnen BICO snel implementeren en Artificial Intelligence gebruiken om niet alleen automatische beslissingen te optimaliseren, maar ook optimalisatie van beslissingen in real-time over fietsverdelingen met end-to-end workflow management aan Field Operatives.

Lees meer ...