STAGE INTELLIGENCE ADDS SUPPORT VOOR DE GBFS OPEN DATA STANDAARD IN HAAR BICO DISTRIBUTION OPLOSSING

Stage Intelligence voegt ondersteuning toe voor de GBFS Open Data Standard in zijn BICO Distribution Solution

Stadium Intelligence, een toonaangevende leverancier van distributieoplossingen voor Bike Share, heeft ondersteuning verleend voor de open databestand Algemene Bikeshare Feed Specification (GBFS) in zijn BICO Distribution Solution. De GBFS-integratie stelt BICO in staat om toegang te krijgen tot gepubliceerde gegevensfeeds van alle deelnemende fiets-deelregelingen. Fiets delen schema's die gebruik maken van GBFS kunnen BICO snel implementeren en Artificial Intelligence gebruiken om niet alleen automatische beslissingen te optimaliseren, maar ook optimalisatie van beslissingen in real-time over fietsverdelingen met end-to-end workflow management aan Field Operatives.

Lees meer ...